Rijstzoutjes

Rijstzoutjes

Rijstcrackers, Japanse mix, rijstzoutjes. Slechts een aantal van de vele namen voor een uitgebreide groep van overheerlijke Aziatische snacks. Met brede variaties in mate, smaken, vormen en kleuren, leent deze productgroep zich perfect voor diegene die op zoek zijn naar onderscheid in hun snack assortiment. Rijstzoutjes worden gemaakt van rijst en zijn onder te verdelen in twee groepen: Arare en Senbei.

Japanse zoutjes worden gemaakt van rijstebloem met heet water, dit wordt tot een deeg gekneed, dat in kleine balletjes wordt gerold die worden gaar gestoomd. Dan wordt het wederom gekneed, en dan in lange vorm gerold, waarna de smaakmaker wordt toegevoegd (behalve bij sojasaus, die altijd aan het eind wordt toegevoegd). Dit deeg wordt uitgerold tot dunne plakken, die weer in de juiste vorm wordt gesneden (oorspronkelijk altijd rond van vorm). Daarna worden ze gedroogd in de zon, en uiteindelijk gegrild.

Mexicano

Mexicano:

Chinese krokante mais-cracker is gemaakt van gepofte mais en kruiden.

Informatie allergie:

Mexicano’s bevatten melk, maïs en soja ( Wordt verpakt in een bedrijf waar ook pinda’s en noten worden verwerkt.)

Sushi Cheese

Sushi Cheese:

Krokante rijstcracker gevuld met zachte kaasvulling. Heerlijk voorbij de wijn.

Informatie allergie:

Sushi cheese bevat, lactose, soja, melk en gluten. Wordt verpakt in een bedrijf waar ook pinda’s en noten worden verwerkt.

Soja Nut

Soja Nut:

Thaise krokante rijstcracker van rijst, palmolie en sojabonen (licht gezouten).

Allergie informatie:

Soja nut bevat soja. Wordt verpakt in een bedrijf waar ook pinda’s en noten worden verwerkt.

Bon Bori Mix

Bon Bori Mix:

Lekker tijdens de borrel.


Maiszetmeel, Suiker, Rijstmeel, SOJA saus poeder (SOJA, TARWE, zout, maïszetmeel, gist)
sesam zaad, Chilipeper, Zeewier, Zwarte peper

Pindabollen Mix

Japanse bollenmix:

Een mix van 6 verschillende gecoate pinda’s met elk zijn eigen smaak. Lekker krokant met een stevige bite. Allergie informatie: Japanse bollenmix bevat soja, gluten, mais, sesam en pinda’s. Dit product wordt verpakt in een bedrijf waar ook pinda’s en noten worden verwerkt.
Chai Mix

Chai Mix:

Chai mix is een japans rijstzoutje met heerlijke gecoate pinda’s. Allergenen:  Bevat: Pinda’s, Sesam, Soja, Tarwe Kan het volgende bevatten: Noten
Round Zeewier

Round zeewier:

 
Een lekkere rijstcracker vervaardigd met de smaak van zeewier & sojasaus.

Moon Cracker

Mooncrackers:

Dit zijn rijstcrackers met sesamzaad in de vorm van een halve maan. Ze hebben een licht pittige soja-smaak. Deze rijstcrackers zijn licht verteerbaar. Een verantwoorde snack voor in de avonduren.
Geisha Mix

Geisha mix:

Dit is een heerlijke mix van rijstcrackers. Er zijn verschillende gekruide rijstcrackertjes bij elkaar gevoegd. Pittige en zoetzure smaken komen samen in deze Geisha Mix.