Specialiteiten

Specialiteiten

Wij hebben een aantal unieke producten voor u gevonden welke wij onder de categorie specialiteiten hebben ondergebracht.
Veel van deze heerlijke artikelen zijn op ambachtelijk wijze vervaardigd waardoor ze slechts bij een select aantal winkels verkrijgbaar zijn.
Doordat wij ons steeds weer onderscheiden kun u regelmatig mooie, nieuwe artikelen bij ons vinden, kom gerust eens langs om zien en te ervaren welke producten wij verkopen en hoe ze smaken!
 
Pindakaas Naturel

Wij houden van pinda’s. Hoe meer, hoe beter. Daarom stoppen wij zoveel mogelijk pinda’s in één potje. 701 stuks maar liefst! ons handgemaakte product mengen we met 100% zuivere ingrediënten, verreikt tot 10 avontuurlijke smaken. Alles voor de ultieme smaakbeleving. Smeer en geniet!

 

Wij doen ons best om de lekkerste pindakaas te maken!

Pindakaas Sport

Wij gebruiken geen palmolie, zijn zoutarm en zeven smaken zijn zonder toegevoegde suikers. In onze pindakaas zitten veel eiwitten die goed zijn voor de spieropbouw. De pindaplant is ook nog eens goed voor de aarde. Goed bezig dus, jij als Pindabaas!

 

“Wij zetten pindakaas op het voetstuk dat het verdient” – Bioboer en Pindabaas Michiel

Pindasaus

Wij houden van pinda’s. Hoe meer, hoe beter. Daarom stoppen wij zoveel mogelijk pinda’s in één potje. 701 stuks maar liefst! ons handgemaakte product mengen we met 100% zuivere ingrediënten, verreikt tot 10 avontuurlijke smaken. Alles voor de ultieme smaakbeleving. Smeer en geniet!

 

Wij doen ons best om de lekkerste pindakaas te maken!

Pindakaas

Wij gebruiken geen palmolie, zijn zoutarm en zeven smaken zijn zonder toegevoegde suikers. In onze pindakaas zitten veel eiwitten die goed zijn voor de spieropbouw. De pindaplant is ook nog eens goed voor de aarde. Goed bezig dus, jij als Pindabaas!

 

“Wij zetten pindakaas op het voetstuk dat het verdient” – Bioboer en Pindabaas Michiel

Pindakaas Witte Chocola

Wij houden van pinda’s. Hoe meer, hoe beter. Daarom stoppen wij zoveel mogelijk pinda’s in één potje. 701 stuks maar liefst! ons handgemaakte product mengen we met 100% zuivere ingrediënten, verreikt tot 10 avontuurlijke smaken. Alles voor de ultieme smaakbeleving. Smeer en geniet!

 

Wij doen ons best om de lekkerste pindakaas te maken!

Eigengemaakte Pindakaas
Eigen gemaakte pindakaas:
 
Onze eigen gemaakte pindakaas wordt zonder toevoegingen en met veel zorg gemaakt in de winkel zelf. Wij gebruiken hiervoor de beste kwaliteit pinda’s en dat proef je.
Wij maken buiten de normale pindakaas ook pindakaas met sambal, met en zonder zout, en amandel en cashew pasta.
Kom gerust eens proberen!
Truffel

De ReModena Truffel balasmico is het resultaat van een prachtige ontmoeting tussen in eiken vaten gerijpte balsamico azijn en truffels.

Karakteristieken: Op het oog een diepe donkerbruine kleur. De geur heeft een zoete en aangename reuk van truffel. Proef een volle, ronde smaak met een lagere zuurgraad dat zorgt voor frisheid en reinheid.

Ingrediënten: Gekookte most, wijnazijn, balsamico azijn van de Modena ICP en truffel.

Serveertips: Aanbevolen te combineren met vlees, eieren, kaas en aardappelen.

Specificaties: 

  • Zeer stroperig 
  • Zonder kleurstoffen 
  • Geen karamel toegevoegd 
  • Zonder conserveringsmiddelen
  • Zoet en zuur in balans 
  • Een inhoud van 250 ML 
  • Geleverd in een mooie design fles.
Balsamico

Aceto Balsamico Due Vittorie Riserva Oro is geen gewone azijn. Het is een zeer speciale azijnsoort die verkregen wordt uit de most van witte trebbiano druiven uit de Modena. Deze azijnsoort is dan ook een ware delicatesse. De langzame rijping is fundamenteel voor het verkrijgen van een optimale Aceto Balsamico, waarbij de Riserva Oro een groot deel van haar rijpingstijd in kleine, houten vaten verblijft

  • Specificaties:
  • Zeer stroperig.
  • Zonder kleurstoffen.
  • Geen karamel toegevoegd.
  • Zonder conserveringsmiddelen 
  • Zonder sulfiet.
  • Zoet en zuur in balans.
  • Een zuurgraad van 6%. 
  • Een inhoud van 250 en 500 ML.
  • Geleverd in een mooie design fles.
  • Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding
Red Label

ReModena Red Label is het resultaat van een prachtige combinatie van appelsap, appelazijn en gekookte most. Het is een uniek recept dat perfect te gebruiken is voor zowel zoete als hartige gerechten. Deze dichte, aromatische dressing brengt de essentie van zijn appelsmaak over met een ronde, fluweelachtige, lage zuurgraad.

Karakteristieken: Een dichte, kersenrode kleur. Een opvallend zoet en zeer aangenaam aroma. Een ronde, volwaardige smaak met een lichte hint van zuurheid welke zorgt voor frisheid (lightness) en reinheid (cleanness) in de smaak.

Ingrediënten: Biologische appelsap en biologische appelazijn.

Serveertips: Perfect voor bij salades en gegrilde groenten, vers fruit, ijs en fruitsalades. Uitstekend voor het decoreren en garneren van gerechten en voor het op smaak brengen na bereiding.

  • Specificaties:
  • Zeer stroperig 
  • Zonder kleurstoffen 
  • Geen karamel toegevoegd 
  • Zonder conserveringsmiddelen
  • Zoet en zuur in balans 
  • Een inhoud van 250 ML 
  • Geleverd in een mooie design fles.
Nougat Fruit
Nougat Chocolade
Nougat Framboos
Nougat Amandel/Walnoot
Nougat Rum

Italiaanse noga

 
Italiaanse noga is in Italië een bekende zoete delicatesse. De noga bestaat uit een mengsel van eiwit, honing en suiker, gevuld met amandelen, walnoten, pinda of geroosterde noten

Van de Italiaanse noga zijn twee soorten, de harde en de zachte. Het verschil is o.a.. de duur van het koken en de ingrediënten , hierdoor is het deeg vaak harder of zachter. Meer moderne varianten van Italiaanse noga omvatten de klassieke noga bedekt met chocolade.

Fudge Chocolade
Fudge heb je in vele soorten en maten. Bij Fudge van Floris krijg je
de Engelse stijl fudge die smelt op je tong. Floris heeft zijn eigen recepten gemaakt en probeert zo puur mogelijk te werken met mooie ingrediënten. 
Fudge Caramel & Zeezout
Fudge heb je in vele soorten en maten. Bij Fudge van Floris krijg je
de Engelse stijl fudge die smelt op je tong. Floris heeft zijn eigen recepten gemaakt en probeert zo puur mogelijk te werken met mooie ingrediënten. 
Fudge Cranberry & Chocolade
Fudge heb je in vele soorten en maten. Bij Fudge van Floris krijg je
de Engelse stijl fudge die smelt op je tong. Floris heeft zijn eigen recepten gemaakt en probeert zo puur mogelijk te werken met mooie ingrediënten. 
Spekkoek

Spekkoek

Spekkoek bestaat uit laagjes in twee kleuren, om en om. In het oorspronkelijke recept wordt de donkere kleur verkregen door het gebruik van bruine suiker, terwijl de lichte lagen geraffineerde (witte) suiker bevatten. Later werden andere varianten verzonnen, waarin soms gebruik wordt gemaakt van cacao of de lichte lagen vrolijk gekleurd worden, bijvoorbeeld met groene pandan. 

De bereiding van spekkoek is erg bewerkelijk en niet eenvoudig, aangezien het gerecht met grote nauwkeurigheid, laag voor laag, dient te worden gebakken. De lekkernij werd daarom van oudsher alleen bij speciale gelegenheden geserveerd. 

Spekkoek

Spekkoek

Spekkoek bestaat uit laagjes in twee kleuren, om en om. In het oorspronkelijke recept wordt de donkere kleur verkregen door het gebruik van bruine suiker, terwijl de lichte lagen geraffineerde (witte) suiker bevatten. Later werden andere varianten verzonnen, waarin soms gebruik wordt gemaakt van cacao of de lichte lagen vrolijk gekleurd worden, bijvoorbeeld met groene pandan. 

De bereiding van spekkoek is erg bewerkelijk en niet eenvoudig, aangezien het gerecht met grote nauwkeurigheid, laag voor laag, dient te worden gebakken. De lekkernij werd daarom van oudsher alleen bij speciale gelegenheden geserveerd. 

Zuster "Evie"
Vondelkoek Aardbei
Vondelkoek Revolution
Vondelkoek Fudge