Nougat Framboos Nougat Chocolade Nougat Rum Nougat Amandel/Walnoot Nougat Fruit Vondelkoek Twist Vondelkoek Fudge Vondelkoek Aardbei Dit is een van de eerste eigen recepten die ik heb gemaakt. Geïnspireerd op de cheesecakes met een combinatie van fruit en chocolade ben ik dat ook met fudge gaan proberen. Deze combinatie was meteen raak! De toevoeging van de cranberry's geeft een echt fruitige smaak aan de fudge en de witte chocolade maakt hem nog rijker in zijn smaak. Doordat de cranberry's heel in de fudge gaan heb je bij (bijna) ieder stukje wel een cranberry te pakken. De moderne klassieker Karamel-Zeezout kan niet ontbreken in een fudge assortiment. Door gebruik te maken van een licht bruine suiker krijg je de mooie lichte karamel kleur. Door in de basis van de fudge vanille en room te gebruiken krijg je de volle, rijke smaak. Op het allerlaatst komt het grove zeezout er aan te pas om een subtiele kick te geven. De Chocolade Fudge van Floris wordt gemaakt met een mix van donkere en lichte suiker en goede cacao. Samen met de basis van volle room geeft dit een heerlijke volle chocoladesmaak. De fudge wordt eerst tot donkere karamel gemaakt en als laatste wordt de cacao toegevoegd. Net als de andere smaken wordt ook deze fudge door Floris met de hand gemaakt.
Recente reacties